Εμμανουέλα Σκαρπαθιωτάκη


Η Εμμανουέλα Σκαρπαθιωτάκη ενισχύει τη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κρουσώνα με ένα πολύ ωραίο βιβλίο που επέλεξε για τους μαθητές του. Η συμμετοχή της έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, καθώς η Εμμανουέλα είναι μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του Λυκείου Γαζίου Θεωρητικής Κατεύθυνσης και παρά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της, όχι μόνο συμμετέχει στην εκστρατεία "Πήρα κι εγώ ένα βιβλίο" με την αγορά αυτού του βιβλίου, αλλά συμμετείχε και στη δράση συνεργασίας και επικοινωνίας των δύο σχολείων, του Γυμνασίου Κρουσώνα και του Λυκείου Γαζίου. Δεν έκανε μόνο τη βιβλιοπαρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου αλλά έγραψε κι έναν εσωτερικό μονόλογο της τυφλής ηρωίδας του βιβλίου που μας παρουσίασε. 

Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της!


Μαρία Τζιρίτα, Μάτια μου, εκδ. Ψυχογιός


Ο Λουκάς και η Λένα, η τυφλή φίλη του, αγαπιόνταν από παιδιά. Ονειρεύονταν να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι στο χωριό τους. Αλλιώς, όμως, τα ΄φερε η τύχη... Τριάντα χρόνια αργότερα, οι ίδιοι πρωταγωνιστές θα ξανασυναντηθούν κάτω από πολύ ιδιόμορφες συνθήκες, σε διαφορετικούς ρόλους αυτή τη φορά. Άραγε, άντεξε στο χρόνο εκείνη η αγάπη; Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, έρωτα και πάθους, μέσα από δύο μάτια που δεν είδαν ποτέ το φως του ήλιου.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Πιτσικάκη

Η (ανανεωμένη) ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Μύρος Μακατουνάκης