Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Πιτσικάκη



Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Πιτσικάκη που ενίσχυσε με νέους τίτλους εξαιρετικών και σημαντικών βιβλίων τη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κρουσώνα και στήριξε τη Λέσχη Ανάγνωσης "Ο Κρουσώνας διαβά...ΖΕΙ διαφορετικά. 
Μη διστάζοντας να δώσει το πρόσωπό του στην εκστρατεία "Πήρα κι εγώ ένα βιβλίο" στηρίζει και σε συμβολικό επίπεδο την προσπάθειά μας. Ως αρχηγός της Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου, ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τα κοινά, ως επιχειρηματίας και μάλιστα ως Κρουσανιώτης επιχειρηματίας, στηρίζει τα παιδιά του τόπου του, επενδύοντας στην ψυχαγωγία και την παιδεία τους. 
Παράλληλα, τα ενθαρρυντικά λόγια του μας δίνουν μεγαλύτερη διάθεση να συνεχίσουμε την εκστρατεία μας, που στοχεύει "στο συλλογικό ενδιαφέρον" για το οποίο κάνει λόγο και ο ίδιος στο μήνυμά του:
 

"Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια. 

Μια βιβλιοθήκη δεν αποτελεί μόνο μία αίθουσα με βιβλία αλλά μία πηγή έμπνευσης στον κόσμο της γνώσης, στην καλλιέργεια της σκέψης καθώς και στην ψυχική ηρεμία.

Η δημιουργία της Λέσχης Ανάγνωσης βιβλίου προωθεί και διευκολύνει τη γνωριμία όλων με τον κόσμο των βιβλίων. Θεωρώ ότι θα αναπτυχθεί ένα διαρκές ενδιαφέρον για την ανάγνωση, ιδιαίτερα όταν η ομαδική προσπάθεια ξεπερνά την ατομική και συναντά το συλλογικό ενδιαφέρον.

Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια την οποία όλοι πρέπει να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε".

Δημήτρης Πιτσικάκης

Συνεργασία Ευθύνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η (ανανεωμένη) ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Μύρος Μακατουνάκης